Najčešća pitanja

Kako funkcionira Knjižica restorana?

Knjižicu restorana možeš kupiti fizički i držati je u ruci stoga je idealan poklon vama dragoj osobi za rođendan ili Božić. U knjizi se nalazi preko 50 restorana, barova, slastičarnica, kafića u Zagrebu te i izletišta u okolici Zagreba (svaka stranica vam predstavlja jedan lokal).  Preostaje vam samo uz kupone istraživati savršenu ponudu po zagrebačkim lokalima. Svaki lokal nudi ponudu „Jedno platiš – drugo gratis!“ Čekaju vas raznolike savršene ponude bogatih okusa i različitih internacionalnih kuhinja. Idealno za ljude koji vole jesti, popiti dobro piće i jednostavno uživati u životu. Otkrijte hedonista u sebi.


Kako funkcionira Knjižica ljepote?

Knjižicu salona možeš kupiti fizički i držati je u ruci stoga je idealan poklon vama dragoj osobi za rođendan ili Božić. U knjizi se nalazi preko 50 kozmetičkih salona i subjekata vezanih uz beauty industriju (svaka stranica vam predstavlja jedan subjekt). Ukoliko trebaš nove nokte, trepavice, šminkanje, njegu lica ili jednostavno njegu i brigu u cijelosti te tražiš kvalitetne usluge dentalne, estetske ili fitness prirode ovo je knjižica koja vam osigurava kvalitetu, ali i uštedu. Svaki subjekt iz knjižice nudi popust na određene usluge u iznosu od 30% do 50%, a tvoje je da izabereš na koju ćeš uslugu iskoristiti kupon. Zar to nije odlično? Čekaju vas savršene ponude, iskoristite ih i priuštite si njegu te naglasite ljepotu. 


Gdje se mogu kupiti knjižice Restorana i Ljepote?

Trenutno je knjižica samo u online pretprodaji na našem webshopu i košta 129,00kn + poštarine. 


Koja su prodajna mjesta? 

ONLINE

Na našem webshopu možete već sada naručiti vašu Knjižicu ljepote ili restorana. Knjižica vam stiže u roku od 2 do 4 radna dana na adresu unutar Republike Hrvatske.

U PRODAVAONICAMA

Za Knjižicu restorana:

Salon za uljepšanje MarTina
Kninski trg 17, Zagreb

Za Knjižicu ljepote:


Koliko puta se može iskoristiti kupon? 

Svaki kupon za svaki lokal ili salon (ovisno o knjižici) se može jednom iskoristiti. Zaposlena osoba ugostiteljskog lokala ili kozmetičkog salona mora otkinuti kupon iz knjige te time kupon postaje iskorišten i neiskoristiv je ponovo čim Kupon iskoristite. NE MOŽETE KORISTITI OTRGNUTI KUPON, MORATE DOĆI S KNJIŽICOM. 


Koliko dugo vrijedi Knjižica restorana i ljepote?

Knjizica restorana vrijedi od trenutka kada ste ju kupili i iskoristiva je do 31.12.2021. godine. 

Knjizica ljepote vrijedi od trenutka kada ste ju kupili i iskoristiva je do 31.01.2022. godine. 


Za koga su osmišljene Knjižice kupona? 

Knjižica restorana je kreirana za parove, frendove ili frendice, studente ili za baku i dedu. Koristiti ju mogu doslovno svi. Jedino što trebate je jedna draga osoba koju želite počastiti s jednim jelom ili pićem u više od 50 lokala. Otkrijte zajedno nova, zanimljiva i atraktivna mjesta na kojima još niste bili, a Zagreb ih ima stvarno jako puno. Neka od najboljih mjesta odabrali smo za vas u Knjižici i vjerujemo da ćete biti oduševljeni. <3 

Knjižica ljepote je idealna za vas ukoliko ste pripadnica ljepšeg spola jer će svaka stranica ispunjavati neku od vaših želja. Ukoliko ste pripadnik snažnijeg spola kupite knjižicu vašoj supruzi/djevojci, majci, baki, susjedi, šefici ili prijateljici. Sve pripadnice nježnijeg spola obožavat će knjižicu stoga priuštite njegu, ljepotu i uživanje svojim najdražim ženama, a vi posudite kupone za masažu jer masaža je ultimativna garancija uživanja. Većina voli lijepu šminku, njegovanu kosu, stiliziranu frizuru, uočljive nokte, osmijeh ili otići na finu otpuštajuću masažu ili pak onu koja će umanjiti neželjeni celulit. Izabrali smo za vas odlične i kvalitetne salone u kojima radi ljubazno i stručno osoblje koje čeka da se posveti samo vama. P.S. One sa hladnim rukama smo zaobišli te nisu uvršteni u našu Knjižicu stoga se s potpunim povjerenjem prepustite stručnim rukama.

Želite nam se pridružiti i postati
dio knjižice kupona?

Vlasnik ste restorana, bara, kafića, kozmetičkog salona ili ordinacije?
Javite nam se putem upitnika za Restorane ili Salone