Tvoja knjižica kupona!

Predstavljamo ukupno 52 restorana, barova, kafića i slastičarnica. Koristite svestrane i atraktivne kupone i uživajte u svom slobodnom vremenu uz gurmansku knjižicu restorana. Kuponi vrijede do 31.12.2021. godine i nude puno potencijala za uštedu za parove, prijatelje ili čak i cijelu obitelj.

Naruči odmah
Knjižica restorana

Tvoja knjižica restorana!

U SVAKOM RESTORANU, BARU,
IZLETIŠTU ILI SLASTIČARNI
JEDNO PLATIŠ
DRUGO GRATIS*

Knjižica kupona savršena je izlika za istražiti bogatu zagrebačku gastronomsku ponudu ili idealan poklon vama dragim ljudima.

*Istovrijedno ili jeftinije je GRATIS

V I D E O

KNJIŽICA RESTORANA U 15 SEKUNDI

Ella Dvornik
o Knjižici restorana

Pogledajte što naša poznata influencerica misli o našim knjižicama

Pogledajte našu listu restorana,
slastičarnica, izletišta i barova!

Pogledaj listu

Koncept

Koristite naše svestrane i atraktivne kupone iz knjižice restorana u odabranim restoranima i uživajte u svom slobodnom vremenu uz gurmansku knjigu. Upustite se u posebnu vrstu užitka u dvoje i izađite s gurmanskom knjigom bez naprezanja novčanika. Mnogi restorani, zabavni barovi te slastičarnice nude vam atraktivne i alternativne užitke u svakodnevnom životu.

Restorani

Jedite i uživajte u restoranima u Zagrebu i okolici. Ukupno se 52 ugostiteljska objekta raduju vašoj posjeti i odobravaju vam izdašne popuste. Imajući ovo na umu, želimo vam ugodne sate, dobar apetit i puno zabave tijekom gozbe.

Slastičarne

Zasladite svoju svakodnevicu u najboljim slastičarnicama u Zagrebu. Razveselite svoja osjetila sladoledom, šarenim kolačićima ili najdražom tortom. Povedite i razveselite sebi dragu osobu, jer dva deserta dobijete, a samo jedan plaćate! Zar to nije odličan motiv da istražite bogatu ponudu slastičarnica u Zagrebu?

Izletišta

Tražite odmor od svakodnevnog života? Izlet vikendom ili posjet u jedno od izletišta u okolici Zagreba je idealna stvar za vas. Prepustite se prirodi, izvedite svog partnera na svježi zrak, pojedite domaće i uštedite novac. Napunite baterije i udaljite se od gradske buke.

Barovi

Otkrijte potpuno nove barove: knjižica restorana nudi brojne mogućnosti za mlade i stare da se dobro provedu uz fino piće ili cocktail u jednom od vrhunskih barova u Zagrebu. Gdje još postoji mogućnost da svoje slobodno vrijeme učinite tako raznolikim i istovremeno uštedite?

Prodajna mjesta

NARUČITE KNJIŽICU NA NAŠEM WEBOSHOPU


Naruči odmah

Salon za uljepšavanje MarTina

Kninski trg 17, 10000, Zagreb

Ne propustite Knjižicu ljepote

30-50% POPUSTA U SVIM ODABRANIM SALONIMA

Poklonite sebi ili svojim najmilijima tretman kakav zaslužujete po nikad povoljnijim cijenama.

Saznaj više

Želite nam se pridružiti i postati
dio knjižice kupona?

Vlasnik ste restorana, bara, kafića, kozmetičkog salona ili ordinacije?
Javite nam se putem upitnika za Restorane ili Salone